Zeiss este una dintre cele mai cunoscute și cele mai puternice mărci de optica de pe piata.Logo Carl Zeiss Optics

Competența lentilelor de ochelari de la Zeiss consta in Inovație, Încredere, Tehnologie și orientare către client, iar calitatea lentilelor Zeiss se menține de peste 170 de ani, fără compromis.
Toate lentilele Zeiss corespund celor mai înalte standarde de calitate. Lentilele Zeiss dețin gravura specifica care reprezintă garanția calității și autenticității Zeiss.

Prețurile lentilelor Zeiss încep de la 150 de lei perechea.

Lentilele de ochelari de la Zeiss pot fi comandate atât pentru ochelari monofocali ( distanță sau apropiere), bifocali ( distanță+ apropiere), cât și pentru ochelari progresivi( distanță+ intermediar+ apropiere) și degresivi sau lentile oftice, de birou ( intermediar+apropiere).
Distanță intermediara se utilizează in timpul desfășurării activităților pe laptop sau Pc.

Tratamentele aplicate pe lentila asigura satisfacerea tuturor nevoilor de la durificare, filtru UVA, UVB, antireflex, heliomat, pana la filtru Pc, tratament antiaburire, tratament antizgariere, antistatic.

Lentile de condus

Lentilele Zeiss DriveSafe sunt special concepute pentru a satisface nevoile vizuale ale persoanelor care doresc sa se simtă in siguranță și mai confortabil atunci când conduc autovehicule cu ochelarii lor de zi cu zi.

Benefiicile purtătorilor de ochelari cu lentile de condus:

  1. Vedere mai buna in condiții de lumina slaba, pentru conducere auto mai sigura și mai confortabila.
  2. Efect de strălucire redus pe timpul nopții, de la farurile autovehiculelor care circula din sens opus sau de la iluminatul stradal.
  3. Vedere perfecta a șoselei, tabloului de bord, oglinzii retrovizoare și oglinzilor laterale.

Lentilele DriveSafe sunt disponibile atât ca lentila monofocala, cât și ca lentila progresiva, iar începând cu primavara lui 2017 le puteți comanda și din material Trivex, cu indice de refracție 1.53 pentru ramele pe șurub sau capsa.

” Ai probleme de focalizare atunci când privești șoseaua și schimbi privirea la tabloul de bord sau la oglinzile retrovizoare și invers?”

” Te simti deranjat de efectul de strălucire al farurilor autovehiculelor care circula din sens opus pe timpul nopții?”

” Simți ca nu poți detecta obiectele suficient de repede atunci când conduci autovehiculul in condiții de iluminare scăzută cum ar fi ploaie, cer înnorat, in amurg sau pe timpul nopții?”

Lentila ochelari de ploaie Carl ZeissLentila ochelari napte Carl Zeiss tratament DriveSafe

 

 

 

 

 

Dacă răspunsul e DA, atunci lentilele Zeiss DriveSafe, lentile special concepute pentru port zilnic și condus trebuie sa fie alegerea d-voastră!

Lentile Zeiss pentru calculator

Dispozitivele digitale și iluminatul interior emit lumina albastra intensa care contribuie la tensionarea și oboseala ochilor.
Tratamentul DuraVision BlueProtect reduce lumina albastra care pătrunde in ochi, ajutând astfel la reducerea stresului digital al ochilor.Lentile cu filtru PC

” Ai ochii obosiți cu senzație de mâncărime?”

” Ai ochii tensionați după utilizarea dispozitivelor digitale?”

“Simți senzație de disconfort cu lentilele de contact?”

Special acestea sunt motivele pentru care au fost concepute lentile BlueProtect. Cu lentilele cu filtru PC, BlueProtect de la Zeiss ochii tai vor fi relaxați, tensionarea ochilor dispare, iar vederea este clară și precisa.

Lentile progresive Zeiss Classic

Lentilele progresive Zeiss Clasic se recomandă a fi utilizați de pacienții presbiti, care vor sa scape de efortul de a jongla cu ochelari, distanță, aproape, iar distanță, iar aproape și uite așa ori ii rupem rapid ori ii pierdem pe undeva.
Zeiss progresiv clasic oferă:

  1. Cel mai bun raport preț-calitate la aceasta gama de produse. (Lentile progresive Zeiss începând cu 660 lei perechea)
  2. Acomodare ușoară datorită designului ADN Zeiss
  3. Vedere confortabila și naturală
  4. Datorita tehnologiei de fabricație, cu progresie lunga sau scurta, se pot alege orice dimensiuni de rame.

Lentile fotosensibile Zeiss PhotoFusion

Lentilele fotosensibile Zeiss PhotoFusion sunt recomandate pentru purtarea de zi cu zi. Vederea este confortabila atât la interior cât și in aer liber.
Asigura protecție 100% împotriva radiațiilor dăunătoare UV solare. Sunt lentile optime pentru ochelari permanenți, datorită adaptării rapide la schimbările de lumina. Vederea este clară indiferent de intensitatea iluminării. Aspectul este deosebit de plăcut și natural.

La interior Lentile Zeiss PhotoFusion sunt incolore și asigura o vedere confortabila.
La exterior: Lentilele Zeiss PhotoFusion se colorează și asigura protecție împotriva razelor UV solare.

Secretul din spatele tehnologiei PhotoFusion este molecula Fotosensibila patentată, care raspunde mai eficient la lumina, se închide cu 20% mai rapid decât lentilele heliomate existente pana acum și se deschide de 2 ori mai rapid.

Lentile Zeiss cu tratament DuraVision Platinum

Cele mai dure și rezistente lentile Zeiss realizate vreodată, cu ajutorul tehnologiei DuraVision Platinum.

Tehnologia DuraVision Platinum utilizează ca procedeu denumit ” bombardarea cu nanoparticule” care compactează și ordonează starturile din structura tratamentului și face ca lentilele Zeiss sa fie mai dure și rezistente la zgârieturi, sa respingă murdăria, sa fie ușor de curățat și nu in ultimul rând, cu excelente proprietăți antireflex.

Did you like this? Share it!

Call Now ButtonSuna Acum !