Logo Lentile Hoya

Portofoliu nostru de lentile HOYA:

 • LENTILE PROGRESIVE pentru o mai usoara tranzitie intre vederea la distanta, intermediar si apropiere.
 • LENTILE MONOFOCALE o solutie fara precedent pentru o vedere clara si o cat mai buna focalizare.
 • LENTILE SPECIALE personalizate pentru conditii de interior sau diferite sporturi.
 • LENTILE EXECUTIVE pentru copii.
 • SUPRAFETE ANTIREFLEXIVE pentru o protectie desavarsita Impotriva luminii albastre sau a radiatiilor UV.
 • LENTILE FOTOCROMATICE pentru confort maxim de la o anumita luminozitate la alta.
 • LENTILE COLORATE create special pentru a fi in cele mai noi tendinte, pentru a-ti oferi protectie si corectie.

 

Lentile Hoya Enroute - Promotie

Stiati ca sofatul este una dintre activitatile cele mai solicitante cand vorbim despre vedere?! Intrucat soselele devin mai aglomerate, ochii D-voastra trebuie sa proceseze cantitati tot mai mari de informatii vizuale si sa se adapteze pentru a focaliza rapid si des. Conditiile meteo, ceata, ploaia puternica, zapada, lumina soarelui va pot afecta vederea. Este bine cunoscut ca sofatul in conditii de lumina slaba sau pe timp de noapte este dificil pentru numeroase persoane. Luminile puternice si reflexiile va pot distrage atentia. Luminozitatea mai mare a farurilor moderne cu LED este deosebit de orbitoare. Perceptia profunzimii, capacitatea de a distinge culori si vederea periferica sunt reduse, la randul ei, lumina albastra emisa de echipamentele de la bordul masinii reduce si mai mult perceptia vizuala. 90% din timpul de reactie depinde de vedere, asadar vederea afectata inseamna un timp de reactie redus.
Hoya cunoaste problemele cu care se confrunta soferii si a creat special pentru el lentilele EnRoute. Create pentru a corespunde necesitatilor de vedere ale soferilor de astazi, lentilele EnRoute sunt prevazute cu un filtru de protectie impotriva reflexiilor special conceput. Acesta elimina lumina albastra cu lungime de unda scurta, reducand astfel difuzia luminii si reflexiile derutante de la bordul masinii, felinarele stradale si farurile de pe contrasens. Filtru permite trecerea prin lentile a unei cantitati mai mari de lumina, imbunatatind contrastul si perceptia luminozitatii. Rezultatul este o vedere mai comoda, mai relaxata, chiar si in conditii de iluminat precar sau alte situatii de sofat stresante.
Lentilele EnRoute sunt disponibile atat in varianta de lentile monofocale cat si progresive. Ambele variante ofera campuri vizuale largi si vedere Imbunatatita la distanta, la nivelul bordului si in oglinzi. In plus, lentilele progresive Hoya EnRoute includ tehnologia revolutionara Hoya care elimina practic distorsiunea periferica deranjanta si permite o alternate lina si rapida intre zonele vizuale ale lentilei.
Relaxarea si echilibrul sunt tot mai importante in viata noastra cotidiana, iar purtarea unor ochelari multifocali / progresivi potriviti poate juca un rol esential. Vederea clara si tranzitiile usoare intre perceptia la distanta si cea la apropiere sunt cruciale pentru starea noastra de spirit.

 

Va confruntati cu urmatoarele dificultati?!

 1. Vedere Incetosata prin unele zone ale lentilelor?
 2. Dificultati in gasirea zonei pentru vederea de aproape?
 3. Senzatie de nesiguranta la urcarea sau coborarea treptelor sau in timpul mersului.

Lentile progresive Hoya Balansis

lentile progresive hoya balansisLentilele progresive Balansis de la Hoya, sunt lentile care asigura acuitate vizuala nerestricționată și focalizata pentru toată suprafața lentilei, focalizare fără efort asupra dispozitivelor digitale și media, plus, percepție stabilă a imaginii in situații dinamice in special in zona scărilor.
Spre deosebire de lentilele progresive clasice tradiționale, lentilele progresive premium  folosesc tehnologia freeform pentru suprafața interioară. Aceasta plasează suprafața progresivă pe spatele lentilelor, oferind utilizatorilor un câmp vizual mai larg.
Datorită tehnologiei Double Surface de la Hoya Vision, purtătorul va beneficia de o tranziție naturală la zonele de vedere de aproape, pentru o focalizare instantanee asupra dispozitivelor digitale. Tehnologia View Xpansion oferă o zonă vastă de vedere clară, iar Stable View Enhancer asigură pacientului o vedere stabilă atunci când se deplasează în mers, urcă sau coboară scările. Sunt potrivite pentru un stil de viață modern, pentru persoane mereu în mișcare într-un mediu dinamic.

Lentile progresive Hoya MYSTYLE V+

Sunt lentile progresive cu suprafața dubla, integrată, folosind tehnologia iD FreeForm Design Technology.
Dintre cele mai importante caracteristici ale acestor lentile progresive enumeram:

Lentile progresive Hoya MYSTYLE V+
 • focalizare perfecta și fără efort;
 • o mai buna profunzime a câmpului vizual;
 • vedere naturală și stabilă;
 • nivel de individualizare fără precendent.

Lentilele individualizate cu suprafață dublu progresivă Hoya Vision sunt primele lentile progresive din lume care echilibrează prescripții diferite pentru fiecare ochi. Cu tehnologia de armonizare binoculară Binocular Harmonization Technology unică și brevetată, prescripția pentru fiecare ochi este considerată o componentă individuală a designului. Tehnologia calculează designul optim al lentilelor binoculare, asigurând adecvarea corecției în fiecare punct al lentilei, cu precizie în funcție de nevoile fiecărui ochi.

Acestea sunt lentilele noastre cele mai avansate. Este un produs premium excelent care a fost posibil numai prin folosirea pe scară largă a tehnologiilor inovatoare de vârf. În timpul consultării, se iau în considerare nu numai prescripția, ci și stilul de viață al purtătorului de ochelari și preferințele de vedere. Apoi, pentru a calcula lentilele optime pentru profilul de vedere, aveți la dispoziție mai multe instrumente și tehnici avansate.

Lentile progresive Hoya LifeStyle 3

Lentile progresive Hoya LifeStyle 3

Simplu cât ai zice 1,2,3,
Lentilele progresive pur și simplu remarcabile.

Cu lentilele progresive LifeStyle 3, lucrurile au devenit mult mai clare. Echipate cu tehnologia Binocularele Harmonization Technology, LifeStyle 3 este noul design de lentile progresive optimizat de Hoya care va fi disponibil in trei noi variante de design adaptate perfect stilului de viața al purtătorului.
Lentilele progresive LifeStyle 3 oferă:

 • Acuitate vizuala optimizată și perceptie precisa asupra imaginii;
 • O vedere considerabil mai relaxata datorită focalizării precise și fără efort;
 • Corecție precisa;
 • Oferă stabilitate imaginii atunci când se folosesc echipamente digitale moderne, cum ar fi tabletele și telefoanele inteligente.

Lentilele progresive optimizate prin tehnologia de armonizare binoculara, personalizare verificată de modelul de ochi binocular și adaptare după parametrii de purtare.
Sunt disponibile in 3 variante de design ce permit adaptarea in funcție de stilul de viața și nevoile vizuale ale purtătorului prin extinderea câmpurilor vizuale pentru aproape și zona intermediara.

Lentile aeriene hoya

Did you like this? Share it!

Call Now ButtonSuna Acum !