OptikMag va pune la dispoziție o gama variata de rame de ochelari de vedere

 

rame ochelari de vedereIn cabinetul nostru găsiți rame de ochelari din plastic cu inserție metalică începând cu 40 de lei, rame ieftine de metal de la 70 de lei bucata.

ACORDAM REDUCERI PENSIONARILOR LA ACHIZIȚIONAREA ORICĂREI PERECHI DE OCHELARI.

Ramele metalice au braț cu protecție din plastic, astfel încât partea care vine in contact cu pielea( lobul urechii) sa fie protejata, toate ramele au flex la braț, asigurând astfel o durata de viața cât mai lunga a ramelor de ochelari.

Pentru copii, avem rame din silicon, plastic și metal. Balamalele brațelor sunt fie cu flex, fie cu deschidere 180 de grade. Prețurile încep de la 90 de lei pe bucata.
Pentru elevi și studenți, va stam la dispoziție cu peste 100 de modele de rame din plastic, rame eyecat, rame oversize, rame negre sau diverse culori, iar prețurile încep de la 140.

SE ACORDA REDUCERI INTOTDEUNA PENTRU ELEVI ȘI STUDENȚI!

Pentru persoanele active, cu un mod de viața alert, care au nevoie de siguranța și calitate recomandam ramele din Titan, Titan flex, rame întregi, rame pe fir sau rame pe capsa sau șurub, rame foarte ușoare, deosebit de rezistente, astfel încât le veți purta întreaga zi uitând cu desăvârșire ca purtați ochelari.

Deasemenea, pentru iubitorii de fashion avem rame de ochelari Esprit, Levi’s, Reebook, Lapo, Opal, Alain Delon.

Did you like this? Share it!

Call Now ButtonSuna Acum !